We werken graag voor u. Voor onze klanten gaan we door het vuur. Smink & Co werkt onder meer voor de Jaarbeurs, uitgeverij MIXpress, de Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden (NVVS), College Rechten van de Mens (voorheen Commissie Gelijke Behandeling) de Chronisch Zieken- en Gehandicaptenraad, OTIB, Angst-, Dwang- en Fobie Stichting, Nederlands Kenniscentrum voor angst en depressie (NedKAD), IBS / UNIT4, Hotelschool The Hague, Hospitality Consultancy en de Vereniging I&I.
Om alles soepel en professioneel te laten verlopen maken we gebruik van ervaren freelancers, zo is Arianne de Lange al ruim 11 jaar verbonden aan Smink & Co. (op de foto Arianne en Bea). Daarnaast is er een samenwerkingsverband met het bureau JVN Congres Management uit Amersfoort.foto: Marjolein AnsinkOnderstaand een reactie van een tevreden klant.

“Als ik iets organiseer, doe ik dat altijd samen met Smink en Co.Voor je het vraagt, heeft Bea het al geregeld.
Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Alles tot in de puntjes georganiseerd, steeds twee stappen vooruit gedacht.
Van de aanmeldingen vooraf, inclusief de complete administratieve afwikkeling tot aan de onderhandeling met en briefing van de locatie.

En van de airco in de zaal en de microfoons tot en met de bloemen voor de sprekers.
Bea – en alle topmensen waar ze mee werkt – leggen mij in de watten.
En – belangrijker – mijn gasten ook. Daarom werk ik altijd alleen maar met Smink en Co. Superdames!”

Marc Nelissen, uitgever van MIX en MIXpro
en organisator van de Nationale DHZ Sessie en [Bouwgroothandel Bijeen].